Служба за здраве отслужи отец Георги преди първия домакински двубой на Пирин (Гоце Делчев). Селекцията на Тенчо Тенев приема "Ботев" (Враца) в мач от 17-ия кръг на "А" група. Двубоят е в неделя от 15:30 часа.

Обредът се проведе в църквата "Свети Архангел Михаил” като на него присъстваха треньорите, футболисти, фенове на членове на ръководството на клуба. Всички заедно се помолиха за доброто на града и местния футболен отбор.

Присъстващите дадоха да се разбере, че са едно семейство – футболисти, фенове, треньори и ръководство и заедно с общи усилия ще следват каузата Пирин. Те дадоха да се разбере още, че вече е забравен злощастният мач в Перник, където гоцеделчевци загубиха дебютния си двубой през пролетния полусезон с 0:2. Всички гледат с оптимизъм към предстоящия мач срещу „Ботев” (Враца). Двубоят ще се играе в неделя и е определян от всички като изключително важен. От фенклуба обявиха пълната си подкрепа за отбора и вярата си, че тимът ще победи врачани и ще бъде отново познатият тим от есента, познат с дух и огромно желание и ще излезе от нелеката серия от мачове, които ще изиграе за една седмица.

Първата от тези срещи е именно срещу „Ботев” (Враца) в неделя от 15:30 часа на градския стадион, след това неврокопчани играят в сряда за Купата на България срещу Берое в Стара Загора, а в три дни по-късно гостуват на Лудогорец.

„Пожелаваме си спокойствие за момчетата, които ще бъдат под голямо натоварване в близките дни, а и до края на първенството. Ние обещаваме да ги подкрепяме безрезервно. Хубавото е, че всички заедно сме зад една идея”, коментира един от феновете, дошли на обреда.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ