Вратарят на националния отбор Николай Михайлов беше афектиран след загубата от Норвегия с 1:2. Синът на боса на БФС изненадващо започна като титуляр в Осло вместо Владо Стоянов.

"Знаете, че винаги е трудно веднага след мача да премислим силните и слабите страни. Разочаровани сме от представянето срещу Хърватия и днес. Все си мисля, че с малко късмет можехме да вземем една точка. Трябва да се вдигнем заедно и да тръгнем напред. Групата е горе-долу една, виждате, че 23-25 момчета все се въртим и сме горе-долу едни и същи. Нещо все се случва при головете, нека не говорим много, ще стане някоя глупост, заяви Михайлов.

- Едни неща говорехме в Правец, сега всичко се променя. И другите ще губят точки, но ще трябва да вземем от големите. Видяхте с Хърватия какъв гол си вкарахме, днес първият гол също. Трябва да излезем от това положение самите ние. Винаги съм се чувствал добре в националния отбор, за съжаление днес не успях да помогна на момчетата да вземем поне една точка."Нашата група "Н" за европейските квалификации