Футболистите на българския национален отбор започнаха да напускат лагера на представителния ни тим веднага след равенството с Унгария. Снощи „трикольорите” направиха 1:1 с домакините на стадион „ЕТО Парк” в Дьор.

Веднага след мача Николай Михайлов, Станислав Манолев и Валери Божинов напуснаха хотела, в който бяха настанени Любослав Пенев и момчетата му. Тримата отпътуваха за Виена. Те преспаха там и рано тази сутрин поеха за клубните си отбори в Холандия и Италия, съобщава "Гонг".

Също тази сутрин капитанът Ивелин Попов, Георги Сърмов и Веселин Минев, заедно с футболистите на Литекс и Лудогорец, си тръгнаха от Дьор. Първите трима летят от Виена за Истанбул, а останалите се прибират по-рано в България и веднага се присъединяват към клубните си отбори. И Лудогорец, и Литекс стартират пролетния полусезон на "А" група в събота, затова техните представители в националния отбор се прибират по-рано от останалите.

Основната група на българската делегация също лети от Виена към София и се очаква да пристигне в българската столица около 18 часа тази вечер.