Вратарят на националния отбор Николай Михайлов изрази задоволството си след равенството 2:2 с Италия в евроквалификацията на "Васил Левски". Стражът на Мерсин отчете, че срещата се игра на тежък терен. Михайлов поиска повече подкрепа за отбора, който според него е сам срещу всички.
 
"Радвам се, че има млади момчета и нов селекционер. На тежък терен изиграхме силен мач срещу силен отбор. При нас лицата са много, това е проблемът. Излизаме с Малта и не можем да ги бием, а Италия изпускаме да ги бием. Но ни предстои и друг мач с Малта", каза стражът.

"След 65-ата минута на доста хора ни се схванаха краката, което е много за европейския футбол. Дано всички да играем до лятото, за да можем да наваксаме. Докато имаме шансове, ще се борим. Радвам се, че сега ще има малко повече позитивизъм, много трудно се играе сам срещу всички. Искам да благодаря на феновете, които бяха днес, защото ни подкрепиха. Дано за следващия домакински мач ни подкрепят и още повече", заяви Михайлов.

"Много тежък мач, бих сигурно около 100 аута, но теренът беше безобразен. Можем много по-добре, но трябва всички да сме във форма. Решението за капитана се взе еднолично от треньора. Той каза в съблекалнята преди мача, че Дяков", добави Ники Михайлов.

Нашата група "Н" за европейските квалификации