Вратарят Николай Михайлов даде интервю за „Дарик радио“ и сайта dsport.bg, в което призна, че са си стиснали ръцете с Наско Сираков и новият му договор с Левски е просто формалност. Според национала финансовото оцеляване на клуба и неговото стабилизиране са приоритетите. Той призна, че е получил уверение от Сираков, че в най-кратки срокове ще има положителни новини откъм генерален спонсор.

„Имах ангажимент с националния отбор и получих по-дълга почивка от останалите. В момента работя и индивидуално, и с треньора на вратарите. Чувствам се все по-добре и до десетина дни, когато е първият мач, ще бъда в добра кондиция. Имам уговорка със старши треньора, така че всичко върви по план. Всичко се прави в името на Левски и се надявам нещата да се развиват в положителен план“, обяви Михайлов.

„С господин Сираков се познавам през целия си съзнателен живот. Имаше някои коментари в медиите. Мисля, че думите след края на сезона не бяха най-правилното нещо, но след толкова много негативни емоции бях доста афектиран. Може и аз да съм си изпуснал нервите. В крайна сметка си стиснахме ръцете. Разговорът си остава само между нас. Договорът е формалност. Аз мога да играя в Левски и без контракт. Продължаваме да работим в името на клуба. Левски е над всичко и е важно клубът да бъде стабилизиран и спасен“, допълни вратарят.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

„Когато се върнах в Левски преди три години заварих 17-18 чужденци и се говориха 5-6 езика в съблекалнята, а българите бяхме една малка групичка, свити в ъгъла. Това беше неприемливо за един голям клуб, който трябва да е съставен от българи, знаещи какво е Левски. Сега освен Бари, всеки друго знае какво е Левски. В съблекалнята има една сплотеност и може да се води нормален тренировъчен процес. Всички даваме мило и драго за клуба, за да успеем да го стабилизираме, а какво ще стане след седмица-две може само ръководството да каже. Аз лично като капитан на отбора мога да заявя, че господин Сираков ме увери, че в много кратки срокове ще има положителни новини откъм генерален спонсор, ще има стабилизиране на клуба и ще се вземат няколко играчи, които Живко Миланов иска. Няма какво да си кривим душите, ще е тежко, но в крайна сметка Левски е над всичко. Виждате какво правят феновете дори на приятелските срещи. Останах без думи, коментирахме и с Боби, и с Ради. Всичките, които са там. Това е нещо невероятно и показва, че Левски е нещо огромно и свято. Докато ги има тях, ще го и клубът“, допълни националът.

„В момента мисля само за Левски, как ще се стабилизира и какъв отбор ще направим за новия сезон. За играчите в националния отбор ще бъде чест да играем срещу Италия. Два пъти съм бил срещу тях и любимия си вратар Джанлуиджи Буфон, който вече не е част от националния отбор. Сега е друг феноменален вратар - Донарума, срещу когото с радост бих играл. Нека сме здрави. Надявам се всички футболисти да са в добър ритъм. Аз си мисля, че с подкрепата на нашите фенове ще е невероятна емоция да излезем срещу европейския шампион. Защо пък да не отмъкнем нещо“, завърши Николай Михайлов.