Вратарят на националния отбор Николай Михайлов очаква до 1 седмица да има нов отбор. 29-годишният страж в момента е свободен агент, а през последните седмици името му се свързваше с отбори от Португалия, Кипър и Англия.

"В момента моите мениджъри работят по въпроса. Има интерес от Англия, Белгия, Холандия. Ще изчакаме и ще преценим кое предложение е най-добро. В началото на лятото имах варианти за Кипър, Израел, Швейцария и Белгия. Но след като дълги години съм бил на едни финансови параметри, а сега нещата са по друг начин. Така че нямаше как да се осъществят нещата", каза Михайлов пред "Дарик Радио".

"Със сигурност това, че съм свободен агент улеснява нещата. Но така или иначе моите финансови параметри са високи, някои държави вдигнаха данъците, откъдето идва не малък проблем, защото им излиза на тях доста пари, брутната и нетната заплата е доста голяма".

"Да се върна в България? Не е изключено, но към момента не съм мислил. Ако някой ден, независимо дали това лято или след 5 години, ако има отбор, който е в България и можем да си бъдем взаимно полезни, отборът е само един и се казва Левски", завърши Михайлов.