Николай Митов, който два пъти е бил начело на Левски, а в момента води Хебър (Пазарджик), призова за подкрепа към новия наставник на столичани Петър Хубчев. 

"По чисто обективни причини никога не съм си позволявал да коментирам отстрани случващото се в Левски. Този клуб ми е дал много и като юноша едно време, а после и като треньор. Сега обаче ще направя едно изключение и ще се обърна с призив към всички фенове, легенди и ветерани на клуба.

Нека да се даде шанс на Петър Хубчев. Всички знаем в какви отбори игра той навремето в Германия – Хамбургер, Айнтрахт и т.н. Беше и национален състезател през това време.  После стана и треньор, оглави и националния отбор.

Смея да кажа, че за по-честен човек от него във футбола трудно мога да се сетя. Асистентът му Георги Донков е болен левскар. Нека тези хора да бъдат оставени на спокойствие да работят 1 - 2 години, да покажат какво могат, пък после времето като най-добрия съдник да им даде оценката си. Аз лично им пожелавам пълен успех”, призова Митов.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019