Треньорът на Черно море Никола Спасов бе доволен от раздването на футболистите си въпреки загубата с 0:2 от Левски. Специалистът призна, че "сините" са били много ефективни в атака.

"Момчетата се раздадоха. Левски бе много ефективен в атака, особено през второто полувреме. Четири много силни контраатаки, два гола и една греда. Там беше разликата, бяха изключително ефективни", заяви Спасов.

"Има някакво напрежение във футболисти, които са опитни, и не искам да е така. Искам да приемат играта като игра. Това са доказани футболисти, които не би трябвало да изглеждат по този начин, нищо друго", допълни треньорът на Черно море.

"Стойчев според мен изигра добър мач, като първи мач, само от 10 дни е с нас, мисля, че с Пламен Николов ще направят добра двойка. Отборът стоя добре, особено през първото полувреме, допусна малко грешки. През втората част допуснахме колебание, но Левски имаше и изключителен късмет. Ние създадохме доста чисти положения, които не влязоха. Абсолютна липса на късмет", каза още Спасов.

"В никакъв случай не съм притеснен. Сигурен съм, че в този ни вид ще започнем да побеждаваме. Бакари е с първи минути, Романов му е втори мач. Имаме къде да правим синхрон. В средата на терена, където е важно, има хора с по-малко мачове в последните месеци, като Бекир Расим, Жоро Илиев. Трябва някакво време да мине, за да направим по-добър синхрон," категоричен бе специалистът.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!