Треньорът на Левски Стойчо Стоев заяви след победата с 2:0 над Черно море във Варна, че усеща подкрепата на ръководството на клуба и на футболистите, въпреки "пресолените спекулации" за негово уволнение в навечерието на мача.

"Безапелационно надиграхме Черно море и спечелихме заслужено. Знаехме силното им оръжие - центриранията и борбата за висока топка. Това ни създаваше проблеми, но се справихме. Създадохме немалко положение, реализирахме. Победата ни е напълно заслужена", отдъхна си Стоев пред микрофона на Диема Спорт веднага след мача.

"На полувремето им казах същото, което и на разбора - че сме дошли да победим. И наистина така беше. Въпреки трудностите, които ни съпътстваха с пътуването до Варна, успяхме. В абсолютно всички имаше недоспиване, но по никакъв начин не го показаха през целия мач. Нямаше мисъл, че ще отпаднат физически и ще се предадат. В главите имаше само едно - победата", каза треньорът.

"Всекидневно съм с тези футболисти, знам какво могат, какво тренират, какво искаме... добиваме нужното самочувствие. С един мач няма да станем по-добри, но с такива мачове наистина се става по-добър. Не бих казал, че направихме нов отбор, но доста нови влязоха, трябва им време. Нова защита, влязоха други футболисти в предни позиции. Виждам, че имат нужното качество. Въпрос на време е да го покажат и отборът да се покаже в друга светлина пред феновете, а и пред ръководството", добави Стойчо Стоев.

"Спекулациите покрай даден треньор, бих казал независимо от резултатите, винаги излизат на преден план. Не само в България е така, а и в Западна Европа. Но смята, че тези спекулации през седмицата бяха малко пресолени, определено. Аз за себе си чувствам много важно нещо - подкрепата на ръководството и на футболистите. Един треньор без тази симбиоза между него и футболистите, е загубен", добави Стоев.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!