Треньорът на Черно море Никола Спасов коментира загубата на тима си с 2:3 като гост на Монтана в мач от 33 кръг на „А“ група. Специалистът призна, че играчите му се на били докрай концентрирани и са допуснали груби грешки.

"В крайна сметка футболистите ни не бяха толкова концентрирани, не искаха толкова победата. Направихме много индивидуални груби грешки. Последният гол беше една голяма грешка. Във всеки един мач искам да играем за победа, но днес избягахме от това желание. Виждате как се разви срещата - гол за гол. Имахме намерение да си тръгнем с трите точки от Монтана, но не бяхме толкова настоятелни, липсваше духът в отбора и това да вземем мача на всяка цена," призна Спасов.

"Първенството влезе в такъв стадий, че вече всичко се знае и мотивацията пада. Но трябваше да искаме да вземем мача на всяка цена. В крайна сметка, имахме нашите шансове, търсех победата до последния момент. Последната ми смяна продиктува точно това. Не мога в момента да кажа какво е състоянието на Стенио, но не е добро. Случват се такива неща във футбола. Това са непредвидими ситуации", допълни треньорът на Черно море.