Считаният до този момент за нов треньор на Спартак (Варна) Никола Спасов отказа да се завърне при "соколите". Наставникът е променил първоначалното си решение, тъй като не вижда перспектива в сериозно закъсалия отбор.

“Нямам първоначална основа, върху която да градя. Ръководството обаче не е виновно, тъй като бях запознат със ситуацията. За толкова кратко време обаче не мога да направя добър отбор, нито да съм полезен или да помогна. След като се разчита предино на футболисти от школата е по-редно треньор, който ги познава, да работи с тях. Пожелавам успех на Спартак", каза пред "Петел" Никола Спасов.

В 18 часа "соколите" ще бъдат изведени за първа тренировак от Тодор Попов. Той е регистриран като втори треньор в БФС. На заниманието ще присъстват над 10 играчи, основно кадри на клуба. Най-опитните са Генко Славов и Радомир Тодоров, а останалите са неопитни или юноши. До три дни ще стане ясно дали спартаклии ще успеят да сформират отбор и да участват в "Б" група, както и дали ще идва нов старши треньор след оттеглянето на Атанас Атанасов.