Треньорът на Черно море Никола Спасов отчете умората в неговия тим и го определи като по-добър от този на Пирин. Двата отбора направиха 1:1 в мач от първи кръг на „А” група, като „моряците” изравниха в добавеното време.

„Мисля, че ни повлия най-вече последният мач с Динамо, защото самият мач бе тежък, после пътуване от Разград към Варна, сега пак пътуване насам, но в крайна сметка, това ни е програмата. Въпреки умората, мисля, че след като получихме гола, минахме на други обороти и доминирахме. Доволен съм от отбора като цяло, от определени играчи очаквах повече. Мисля, че ако бяхме вкарали някои ситуации преди първия гол, нещата щяха да са различни. Може би имаше и леко подценяване. Мисля, че превъзхождахме Пирин през цялото време“, започна Спасов.

„Като че ли във всяка линия има какво да се изисква. В средата малко късно се включиха да играят. В атака също има какво да се желае“, допълни треньорът на Черно море.

„В крайна сметка съм доволен, че взехме точка, макар и да дойде в последните минути. Мисля, че е реално това. По-добър отбор от Пирин сме, трябваше да победим, но съм доволен, че взехме точката“, завърши Спасов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015