Треньорът на Черно море Никола Спасов обяви съперника на тима му в Лига Европа – Динамо (Минск), като фаворит в двубоя. Утре от 20:00 часа „моряците” се изправят срещу беларуския тим в мач от втория предварителен кръг на надпреварата. Първата среща е в Разград, а реваншът седмица по-късно.

„При всички положения не сме готови на 100 %, но в отбора има настроение. Заминаваме със самочувствие. Гледахме няколко мача на Динамо. Един много добър отбор, равностоен, със силни футболисти. Играят силно и почти винаги в един и същи състав. Очаква ни труден мач“, коментира Спасов.

„Контузията на Бакари ни разстрои всички. Отминаха няколко дни, всички се адаптираме да играем без него. Липсата му не трябва да ни повлияе, все пак имаме и други футболисти, които да го заменят. Заминаваме група от 19 футболисти”, продължи треньорът на Черно море.

„Искам да сме спокойни и да се раздадат максимално. Ще се опитаме да победим, без значение с какъв резултат. Разбира се, на теория Динамо е фаворит. Всяка година играят в Лига Европа, втори са в местния шампионат“, завърши Никола Спасов.

БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015