Сбилите се на тренировката вчера Даниел Димов и Стефан Станчев са отстранени от първия отбор на "Левски" за неопределено време. Решението е на наставника Николай Костов, който е събрал футболистите си и е казал тежката си дума.

Треньорът не смята да взема Димов и Станчев на следващия лагер, който отново ще бъде в турския курорт Анталия от 3 до 12 февруари. Двамата ще останат да тренират в София по нареждане на Костов, съобщават пратениците на "Гонг" и "Спортал" в Турция. Ще го правят индивудуално или с юношите на "Левски".

На Димов и Станчев няма да бъдат налагани парични глоби. Както вече стана ясно, те се сбиха по време на двустранна игра в понеделник, след като защитникът на два пъти влезе остро в краката на халфа, който се нахвърли върху съотборника си, като бранителят също не му остана длъжен.

С решението си Костов отново показа, че държи много на дисциплината. Както е известно, по-рано тази зима от отбора беше отстранен и Мариян Огнянов, който беше хванат да шофира в нетрезво състояние по време на паузата в първенството и бе преотстъпен на "Ботев" (Пловдив).