Треньорът на “Левски” Николай Костов не спести критиките си след измъчената победа над Светкавица с 1:0 в мач от 15-ия кръг на “А” група.

“Нямах търпение да свърши първия полусезон, за да може да се подготвим, да имаме правилно мислене, да подхождаме правилно към противника. С тази игра не заслужаваме победа. Днес не съм доволен от моя отбор. Не искам да съдия играчите, тъй като все пак победиха и обърнаха нещата в наша полза. Поведението ни го отдавам не само на умора, тъй като и Светкавица игра през седмицата за Купата, дори и 120 минути. Има много други причини, които не искам да ги споделям”, заяви наставникът на “сините”.

“Видя се, че Иван Цветков се включи добре, раздвижи защитата на домакините. През първото полувреме бранителите на Светкавица бяха абсолютно спокойни. Трябва да се подготвим много добре. В следващите два месеца ще имам много по-големи изисквания към момчетата. Начинът ни на игра трябва да се промени. Трябва да победим и Етър, за да може всичко да свърши и да направим анализ. Добрите неща са по-малко, затова и изоставаме в класирането”, завърши Костов./БЛИЦ