ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Прогнозите на Станислав Станков и Дичо за резултата от мача в играта Букмейкър БЛИЦ - ТУК!

Треньорът на Левски Николай Костов заяви след минималния успеха 1:0 над Хебър на стадион „Георги Бенковски“ в мач от 23-ия кръг в efbet Лига, че победата е дошла заради фамозния удар на Фабио Лима. Наставникът на „сините“ призна, че клубът няма да привлича нови футболисти, а за летния трансферен прозорец има готова стратегия.

„Мачът протече така, както очаквахме. Първото полувреме имахме добър контрол над играта въпреки състоянието на терена. През второто полувреме играта се изравни, след като противникът започна да играе с дълги подавания. Контролът над топката при нас беше занижен през втората част и имаше равенство в играта. Благодарение на удара на Фабио Лима спечелихме мача. Имали сме мачове, в които сме играли по-добре и не се побеждавали, а сега успяхме да спечелим при равен мач“, започна Николай Костов.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

„През първото полувреме нашите атаки бяха през левия фланг и Фабио Лима беше изолиран. Причината не е, че Джавад Ел Джемили и Марин Петков не че бяха по-активни, а че Патрик-Габриел Галчев не бе добре позициониран при смяната на фронта на нападението. За Лима нещата тръгнаха добре, скоростен играч и очакваме той да се приспособи към играта, терените и да бъде добър заместник на играчите, които ни напуснаха. На нас ни беше важна тази победа, за да натрупаме самочувствие и точки, защото всички победи са ценни“, призна наставникът на "сините".

На въпрос дали новото попълнение на „сините“ – Евертон Бала, ще бъде включен в следващия двубой срещу Крумовград, наставникът на Левски заяви: „Всичко зависи от документите, по които се работи“.

„Приключихме с привличането на нови футболисти, имаме стратегия за лятото, която ще бъде представена по-късно. Не искам да мисля как отсъствието на Александър Колев дали ще повлияе на играта на Крумовград. Трябва да се настроим и да си направим мача така, както го планираме. Вярвам, че на „Герена“ заедно ще победим Крумовград“, завърши Николай Костов.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!