ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски е закупил специални дронове, с които да следи представянето на играчите по време на тренировки. Този метод не е новост в световния и родния футбол.

Повечето български отбори обаче наемат летателните машини. Треньорът на „сините“ Николай Костов и хората от неговия щаб обаче се опасяват, че така може да се стигне до изтичане на информация за състоянието на футболистите към други клубове. За да се предотврати тази възможност, 60-годишният специалист е настоял Левски да разполага със собствени дронове.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Дълго време на „Герена“ се бяха отказали от иновационните технологии в тренировките. Дори не работеше системата, следяща функционалното състояние на играчите по време на мачовете. Край на това беше сложено със завръщането на Станимир Стоилов през 2021 г. Мъри върна съвременните методики в работата на „Герена“ и това бързо даде резултат.

Сега неговият почин е следван и от Николай Костов. След изискване на настоящия си треньор през есента Левски се сдоби със специални ботуши, които показват дали играчите са застрашени от контузии. „Сините“ се надяват, че ще успеят да се сдобият и с криокамера, подпомагаща възстановяването на футболистите.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!