Треньорът на “Левски” Николай Митов заяви, че е голям кеф да победиш ЦСКА и поздрави играчите си за успеха с 2:1 над “червените”.

"Голям кеф е да биеш ЦСКА. Надиграхме ги напълно. Това е логичният резултат. Така се става шампион, така се воюва. Искам да поздравя футболистите за себераздаването и характераДнес се скъса да тича, заслужено вкара, радвам се, че успя. Жоао Силва е силен футболист, няма какво да говорим. Искам да ви кажа нещо, мислите ли, че Евертън ще вземе слаб футболит, ще извади толкова пари. Няма такова нещо. Днес се скъса да тича, заслужено вкара, радвам се, че успя", заяви Митов.

”Мисля, че надиграхме ЦСКА и заслужено спечелихме. Доволен съм от всички футболисти, показаха характер, воля. Всеки мач е важен, остават ни още шест. В понеделник мислим за Локо (Пловдив). През цялото време исках победата, сигурен бях, че ще победим. Първото полувреме мисля, че тотално ги смачкахме", допълни наставникът.

Не мога сам да си давам оценка, продължавам да уча всеки ден, това е пътят. Да съм бил изненадан от ЦСКА?! Не, очаквах такъв състав, очаквах да излязат с бързи нападатели. Защо включването на Вутов да е рисково?! Той е добър футболист. Казвам му постоянно, стъпваш на земята и само работа, работа и работа. Защото в тази възраст може да залитнеш", каза още Митов.

На въпрос за публиката, Митов отговори: "Това е силата на "Левски", винаги там е била. Публика, играчи, всички да сме едно цяло. Винаги е било така, още като бях дете. Радвам се, когато хората са щастливи след такъв мач. Победите дават увереност. Побеждаваш ли, сдобиваш самочувствие и увереност", завърши Николай Митов.