Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Тодор Батков отвърна на феновете на ЦСКА. Камерата на БЛИЦ TV засне как агитката разпъна транспарант с надпис: “А. Солаков = цялата държавна машина бе впрегната да работи в полза на Лефски.” Над надписа бяха изрисувани Ангел Солаков (бивш вътрешен министър и изявен фен на “Левски”), както и Тодор Батков.

“Развеселиха ме хората от сектор Г, даже са ме направили по-слаб, нека си грухтят! Ние продължаваме напред”, заяви Батков по повод хореографията на ЦСКА.

“Щастлив съм, че зарадвахме българския народ. Доволен съм от духа, волята, възхитен съм от Антонио Вутов. Продължаваме напред, вече напрежението е на 400 километра от тук, колко се падат 330 (б.р. – има предвид Разград). Ще дойде и техният момент. При директен мач, ако победим, ставаме шампиони. Преди това трябва и купата да вземем. Поне ще се постараем. Ако играем така, с такова себераздаване. Видяхте днес, като че ли с магическа пръчка Николай пое кормилото, видяхте как се преобрази отборът. Нищо не искам да кажа лошо, но фактите са очевидни. Ние оценяваме по достойнство хората, които работят и носят успехи”, допълни адвокатът.

На въпрос, може ли бъдещето на Николай Митов да е като на Емил Велев, който стана шампион и беше освободен, Батков отговори: “Вижте, Емил Велев е от невръстна възраст в “Левски”, но той имаше тежък конфликт с журналисти, публика и с някои от футболистите, с т.нар. тартори.” Трябваше да се отпуши това момче (б.р. има предвид Жоао Силва), все пак 360 хиляди паунда и един куп комисионни. Изоставаме с две точки, Лудогорец има тежки мачове у дома, срещу Черноморец и Ботев. Ако Ботев иска да играе в Европа, задължително трябва да вземе нещо от Разград. Разчитаме на тяхна помощ, все пак имат най-успешния треньор на “Левски” напоследък. Чакаме помощ отвсякъде, за да станем шампиони”, завърши Батков./БЛИЦ