Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Треньорът на "Левски" Николай Митов демонстрира завидно самочувствие преди решителния сблъсък за шампионската титла с Лудогорец. Двубоят е от 20:00 часа утре на "Герена", като преди него разградчани имат с 2 точки повече от "сините". Митов шокира с изказването си и се направи на гръмнат, заявявайки, че той и футболистите му вече не помнели финала за Купата на България, загубен от Берое с 4:6 след дузпи (3:3 в редовното време и след продължения).

"Умора няма, в добро състояние сме. Вече забравихме финала за Купата на България. Аз не помня мача, както и футболистите ми вече не го помнят. Притеснения ли? Да му мисли съперникът. Притесненията са в противниковия лагер. Играем на "Герена". Разчитаме на 12-ия играч – нашата вярна публика", каза Митов на пресконференцията си преди дербито на 28-ия кръг.

"Ще направя промени в отбора. Знам къде сме допуснали грешки срещу Берое, но няма да ви ги кажа на вас. Ако има дузпа, ще я дам на Силва. Той ще я вкара", каза спецът, но уточни, че това би могло да се случи, ако пусне португалеца титуляр утре.

Митов не пропусна да покаже традиционното си чувство за хумор и се обърна към журналистите с шеговитото: "Нещо сте умърлушени, спокойно".

"Лудогорец е добър отбор, но ние сме по-добри. Гледа се крайното класиране. За мен моят отбор е по-добрият. Нормално е да го кажа, но наистина вярвам в това. Вижте каква разлика има между нас и третия и четвъртия. Утре излизат двата най-добри отбора", каза още наставникът на "Левски".

"Против съм мачовете да се свирят от чужди съдии. Нашите рефери са добри, трябва да ги оставим да свирят и такива двубои. Чужденецът идва и си отива, без да носи никаква отговорност", добави Митов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ