ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Младежкият национал Велислав Василев е поредният български футболист, който става жертва на побой в последните дни. След като на 30 март беше обявено, че вратарят на Спортист (Своге) Мартин Величков е бил пребит в столичен хотел, сега става ясно за подобен инцидент и във Варна. 21-годишният Велислав Василев се оплака, че е бит от охранители в дискотека преди няколко дни. Дясното крило сам разказа за случилото се и обяви, че причината за побоя е била грешка.

"Бяхме с приятели в една от дискотеките в града. В някакъв момент до мен се приближи един от охранителите в заведението, хвана ме за ръката и започна да ме дърпа към изхода. Единственото, което ми каза беше: "На теб колко пъти ще ти обяснявам да не се облягаш на масата". Изобщо не разбрах за какво става въпрос и в момента, в който се дръпнах да ме пусне, получих удар в дясната скула. След като паднах на земята, усетих ритници. В някакъв момент ме вдигнаха и отново ме повлякоха към изхода. Докато ме влачиха, усетих как друг охранител, който беше до входа, ме удари с юмрук в носа. Не можах да се предпазя, тъй като ми държаха ръцете. След това ми се губи какво точно се случи", разказа Василев.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Впоследствие става ясно, че от охраната са предупреждавали друг клиент неколкократно да не се подпира на масата, като това било изискване на собствениците. Проблемът обаче идва от това, че охранителят просто се е объркал и е налетял на грешен човек.

Състоянието на Велислав Василев притеснява лекарския щаб на Черно море и за момента футболистът е под въпрос за гостуването на ЦСКА за купата на България на 4 април.

"Извадих си медицинско и ще ги съдя. Не е нормално това да се случва. Охранителите в заведенията са там, за да пазят хората и да предотвратяват конфликти, а не да ги създават", категоричен е Велислав Василев.