ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Локомотив (Пловдив) се представи отлично срещу грандовете ЦСКА и "Левски" в първите два кръга на новото първенство, спечелвайки 4 точки, но въпреки това на "Лаута" продължава усилено да работят по селекцията и тя още не е приключила. БЛИЦ разбра най-новото име, което подсилва "черно-белите".

От днес към подготовката на Локо (Пд) се присъединява гръцки защитник. Става въпрос за 22-годишния Костас Трендафилу. Бранителят идва от втородивизионния гръцки Пансерайкос.

От същия отбор това лято на "Лаута" се завърна Йордан Тодоров. В Пансерайкос Трeндафилу е бил съотборник и с друг бивш играч на "смърфовете" - корсиканският вратар Флориан Лучини, както и с Фелипе Да Коща, минал пред ЦСКА и "Левски". 

През последния сезон във втора дивизия на Гърция най-новият футболист на Локо (Пд) Костас Трендафилу е изиграл 22 мача, няма отбелязан гол, като е получил 6 жълти картона.

Oчаква се Трендафилу да дебютира с екипа на "смърфовете" в контролата с Евроколеж (Пд), която е от 19:00 часа в четвъртък на "Лаута".

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ