Тръгналият си от ЦСКА Иван Бандаловски е пред трансфер в Румъния. Медиите в северната ни съседка съобщиха, че бившият капитан на "армейците" е желан от ЧФР Клуж.

Напоследък Бандата беше свързван в Шефилд Уензди, а БЛИЦ разбра, че англичаните го мотаят и все още не му предлагат договор, като нищо чудно нещата с клуба от Чемпиъншип да не се получат и той затова вече да обмисля други варианти за продължаване на кариерата си. Източниците ни съобщиха, че и в момента той си е в България и изчаква развитие за бъдещето си.

Защитникът бе един от многото играчи на "червените", прекратили договорите си с клуба заради дължими заплати. Така десният защитник ще излезе без пари на ЧФР Клуж, който завърши на 9-ото място последния сезон в Румъния.

Според сайта "Prosport.ro", треньорът Мирча Редник има голямо желание да привлече Бандаловски, чието име в материала е сгрешено и той е прекръстен на Игор.

Изданието разказва, че Бандаловски е на 26 години и има впечатляваща статистика, тъй като в последните два сезона е играл в почти всички мачове на ЦСКА, и то като титуляр.

"Prosport.ro" припомня още, че преди време Стяуа е имал интерес към Бандата, но тогава до трансфер не се е стигнало, тъй като от ЦСКА са поискали висока трансферна сума.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ