Емил Гъргоров е пред завръщане в ЦСКА. БЛИЦ разбра от сигурни източници, че Бадема ще тренира с "червените" още днес.

Както вече стана ясно, Стойчо Младенов се завръща на поста старши треньор на отбора след смяната на собствениците.

Представителят на кандидатите за спасението на ЦСКА "Червени шампиони" - Александър Тодоров, беше тази сутрин на стадион "Българска армия", като пред играчите в съблекалнята е споделил, че до няколко дни сделката с "Титан" ще бъде финализирана.

Младенов тепърва ще привлича класни попълнения, като един от тях е именно Емил Гъргоров. 32-годишният атакуващ халф напусна шампиона Лудогорец след края на изминалия сезон, тъй като през зимата отказа да поднови договора си. Именно заради това Бадема почти не игра за разградчани през пролетния дял от шампионата, като надеждата му беше това лято да си уреди трансфер в чужбина. Все още съществува такава вероятност, но засега Гъргоров става част от "червените".

Опитният национал ще облече екипа на ЦСКА и ще се завърне на "Армията" за четвърти път. Предишните престои на бившата звезда на Локо (Сф) при "червените" бяха в периодите 2002-2006 г., 2008-а, както и 2011 година.

От "Армията" съобщиха за БЛИЦ, че Гъргоров ще се включи във втората за деня тренировка, която е от 18:00 часа. И това занимание ще бъде водено от Сашо Борисов, тъй като Младенов е заявил, че ще встъпи в длъжност едва когато види документите, официализиращи смяната на собствеността на клуба.

Гъргоров, както и друг завърнал се в ЦСКА - Валентин Илиев, за момента само поддържат форма с "червените", но след оттеглянето на "Титан" и идването на новите шефове, се очаква да подпишат договори и да бъдат на разположение на Стойчо Младенов.

Екзекутора на Ливърпул смята да върне още футболисти в Борисовата градина. Сред исканите от спеца да бъдат обратно на "Армията" са защитниците Иван Бандаловски и Апостол Попов. Първият обаче се надява да премине зад граница, като фаворит за подписа му е Шефилд Уензди. Само ако не си намери отбор в чужбина, Бандата би продължил да играе за ЦСКА.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ