ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Нападателят Данило Асприля, около когото в последните дни се завъртя сериозна интрига относно това дали ще играе за ЦСКА или Индепентиенте (Санта Фе), вече е в България.

Той е на Националната футболна база в Бояна, където Бейтар (Йерусалим) е на лятна подготовка, и днес ще проведе първата си лятната контрола. Съперник е новакът във Втора лига Бдин (Видин).

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

През последните 24 часа е настъпил обрат в ситуацията с 34-годишния колумбиец, пише израелското издание sports.walla.co.il.

Според изданието, вчера нападателят е провел среща с боса на Бейтар (Йерусалим) Барак Абрамов относно компенсацията за разтрогването на договора му с клуба.

Данило Асприля заяви пред колумбийско радио, че се е разбрал с Индепендиенте (Санта Фе), но в същото време единственото му желание е да играе за ЦСКА, допълва израелската медия. 

Звучи доста противоречиво, нали... И фенът си задава въпроса "Коя е истината"? Ами май второто е истината... 

В информацията се уточнява, че „армейците“ са готови да платят няколко десетки хиляди евро за откупуване на правата на колумбиеца. Абрамов обаче настоява да получи 200 000 евро.

По време на вчерашната среща представителите на Данило Асприля са били готови да се съгласят на компенсация, чийто размер е най-много 150 000 евро. 

БЛИЦ първи писа, че колумбиецът има подписан предварителен договор с ЦСКА и продължава да твърди, че босът на клуба Гриша Ганчев ще направи и невъзможното, за да доведе нападателя на "Армията".  И познайте от три пъти, щом Асприля е тук, дали няма да се види с "армейския" бос. Или вече го е направил...