ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски излезе с официално съобщение, в което призна за нов проблем, свързан с продажбата на билети за предстоящото в неделя дерби с ЦСКА (начален час 16:45). По-рано днес стана ясно, че „сините“ са разпродали пропуските за сектор „А“ на Националния стадион „Васил Левски“.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Оказва се обаче, че има 397 дублирани билети. От клуба обаче успокоиха феновете, че има решение на възникналата ситуация и никой няма да бъде ощетен. Както е известно, вчера продажбата на входни талони за дербито беше преустановена за няколко часа, а причината беше технически проблем, който по-късно през деня беше отстранен.

ОФИЦИАЛНОТО СЪОБЩЕНИЕ НА ЛЕВСКИ
Левскари,
При старта на продажбата на билети за срещата с ЦСКА възникна технически проблем, който бе своевременно отстранен. Въпреки това останаха 397 дублирани места в Сектор А на Национален стадион „Васил Левски“.
Уведомяваме ви, че притежателите на абонаментни карти ще използват своите места на Националния стадион „Васил Левски“. Закупилите дублирани билети ще получат на входовете на стадиона нови за равностойни места с нулева цена.
Извиняваме се за причиненото неудобство и Ви благодарим за разбирането.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК