Нов силен човек управлява на “Герена” или по-скоро властва в ДЮШ на “Левски”. Съпругата на Тодор Батков – Здравка, повече от седмица се разпорежда в школата на “сините”, пише “Меридиан Мач”.
 
Г-жа Баткова и преди е държала изкъсо клубната академия на “Левски”, но се беше отдръпнала след назначението на Иво Тонев. Сега обаче тя всеки ден е на стадиона и провежда срещи с треньорите. Според източници на изданието тя дори чете конско на наставниците на юношите.
 
Съпругата на президента на “Левски” се е заела сериозно със задачата да изправи на крака ДЮШ, който стремглаво е тръгнал надолу. Очаква се много скоро да има нови промени в школата. В момента начело там формално беше назначен Кирил Ивков, но усилено се търси човек от чужбина.
 
Според запознати дългата ръка на Здравка Баткова е оставила в клуба и “синята” легенда Николай Илиев. Бившият защитник се завърна през миналия сезон като член на УС и надзорник на ДЮШ.
 
Първо обаче почти всички в клуба се вдигнаха на бунт заради поведението на Илиев, а по-късно позицията му беше разклатена от връщането на Наско Сираков. Двамата са в лоши отношения от години. Именно г-жа Баткова обаче е спасила от изгонване първия българския футболист в Серия “А”.