ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Скандалите в Левски нямат край. След като вътрешните дрязги между шефове станаха публично достояние, настъпи и ново разцепление между феновете. Немалка част от членовете на „Левски на левскарите“ подават заявления за напускане на Сдружението.

Недоволни членове са подели яростна атака срещу председателя на организацията Димитър Костадинов, който беше водещ на пресконференцията на „Левски на левскарите“ в началото на седмицата. Те са недоволни от атаката на Сдружението срещу мажоритарния акционер Наско Сираков.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Част от големите фенски фракции, както и неорганизирани запалянковци, са изпратили официални запитвания за начина, позволяващ отписване от организацията. Те са получили отговор за необходимите стъпки със съобщение на електронните пощи. Представители на една от тях лично са се явили в офиса на „Левски на левскарите“ на „Герена“, за да се отпишат.

Не са малко привържениците на „сините“, които още от самото създаване на Сдружението отказват да се запишат в него, тъй като управлението му беше даде в ръцете именно на Димитър Костадинов, който е брат на Любомир Костадинов-Младежа, както и на представители на част от най-скандалните фенклубове.

Както е известно, сдружението „Левски на левскарите“ беше създадено, за да може един ден да поеме управлението на клуба и това да става с парите на членовете. Целта беше да се съберат поне 20 000 левскари, но реално броят на записалите се в организацията е в пъти по-малък.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК