Във футболната школа на ЦСКА има нов треньор - юношата на клуба Борислав Георгиев, известен в близкото минало като Бобъра. Той поема най-малките - родените през 2005-2006 г. На практика младият специалист идва на мястото на напусналия Димитър Михайлов, който тренираше възрастите 2004 и 2005 г. Сега Владимир Манчев поема набор 2004, след като вече е наставник на 2003.

Димитър Михайлов преживял неприятна случка, заради която се разделя с ЦСКА. Спецът в неделя изведе набор 2004 до финал в турнира "Иван Славков-Батето", но въпреки това е получил предизвестие за уволнение от ръководството на ЦСКА, след като преди дни бил причакан от ултраси на "червените", които опитали да му нанесат побой. Причината - запалянковците се натъкнали на снимка, на която младият наставник бил с фланелка на "Левски" преди няколко години...

"Михайлов сам си подаде оставката", обясни пред Viasport.bg шефът на "червената" школа Спас Джевизов.

"Той прецени, че след случката не иска да работи повече в ЦСКА и ние уважихме неговото решение. Самият инцидент не мога да го коментирам. Сега даваме шанс за първи стъпки в треньорската професия на Борислав Георгиев. Той е на 6-месечен изпитателен срок", добави Джевизов.
 
"Да така е, сам си тръгнах от ЦСКА и основната причина е инцидента с мен", коментира Димитър Михайлов, който ще изпълнява задълженията си до 1 април.
"Нямам проблем нито с ръководството на клуба, нито с отбора. Не искам с присъствието си да вредя на школата, след като се оказва, че съм пречка за някои хора", добави разделилият се с ЦСКА треньор.

Борислав Георгиев е роден на 17 юли 1974 г. Юноша на ЦСКА, защитник. Игра също в Спартак (Варна), Локомотив (София), Славия, Етър, има стаж в Германия и Гърция.