Нещата в "Левски" определено не вървят по мед и масло. "Сините" биха с 3:1 Черноморец в Бургас, но въпреки това на "Герена" продължават да работят под напрежение. Селекцията беше направена на пожар и на треньора Славиша Йоканович бяха осигурени знайни и незнайни герои. Един от тях - нападателят с екзотична прическа Ларсен Туре, вече се изпусна, че е дошъл за малко в тима, надявайки се "Левски" да му послужи за трамплин и много скоро отново да се завърне по терените във Франция. Друг пък дори си призна, че е пристигнал заради парите и едва ли милее за емблемата на българския гранд, така както Антонио Вутов, например. Става въпрос за хърватския вратар Горан Блажевич, който измести Пламен Илиев под рамката.

Новият страж на "сините" остана доволен от първия си мач в "А" група, след като записа победа над Черноморец.

"Добре се представихме, спечелихме три точки. Следвахме тактиката на треньора и мисля, че това бе ключът към победата. Мисля, че в България има повече добри отбори, докато в Хърватия е само Динамо (Загреб)", коментира Блажевич, който за последно е пазил за Хайдук (Сплит).

"Недобрата финансова ситуация в предишния ми клуб ме накара да напусна Хърватия. Мениджърът ми предложи да дойда в "Левски", защото тук плащали добре. И преди бях чувал за отбора. Знам го още от мачовете с Хайдук (Сплит). Сега се радвам, че съм в "Левски", добавя 27-годишният Блажевич.