Новото попълнение на ЦСКА Стефано Белтраме даде интервю за италианските медии, в което говори за впечатленията си от България и „червените”. Халфът акостира на ”Българска армия” през зимата, а първият му официален мач бе дербито с Левски, завършило 0:0.
Във втория си мач срещу Ботев Пловдив Белтраме вкара първия си го с червената фланелка, благодарение на който ЦСКА спечели с 1:0.

„Засега нещата вървят много добре. Първият месец бе много позитивен в ЦСКА. Всички в клуба ме интегрираха много добре. В събота дойде и първият ми гол, който реши мача с Ботев и съм много щастлив. Клубът е амбициозен да се върне към успехите си от миналото. Това е много важно”, коментира Белтраме за Calcio Europa.
 
“Мачът с Левски бе нещо невероятно, трудно мога да го опиша. За първи път в живота си играх в подобен мач. Тази среща се нарича „вечно дерби”, хората наистина се интересуват от него. Имаше впечатляваща атмосфера. Чудесно бе, че бях част от този мач”, каза още той.
„С треньора Крушчич се разбирам много добре. Харесвам начина му на работа и страстта, която влага в тренировките и мачовете. Той успява да предаде това и на играчите”, допълни италианецът.
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020