ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Групировката „Ултра ЦСКА“ излезе с гневна декларация след загубата с 0:2 от Левски във вечното дерби. Публикацията е насочена не само към други фенове на „армейците“, които ги обвиняват в предателство заради бойкота на мачовете, но и ръководството на клуба.

Според тях за последните шест години „червените“ са се превърнали в еквивалент на Славия, където печеленето на трофеи не е поставено на първо място.

 Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

ДЕКЛАРАЦИЯТА НА УЛТРА ЦСКА:
"Понеже отново се появиха всякакви „Фейсбук“ специалисти, според които сме "предатели", "платени наркомани" и всякакви подобни определения и едва ли не загубата е заради нас...

Искаме да ви попитаме доволни ли сте от представянето на отбора? Наистина ли смятате, че липсата на Сектор Г изигра роля, а не аматьорското управление на заможния Господин през последните 6 години? Защо 4-то поредно дерби нямаме голово положение?

И моля ви, коментарите от сорта на "вадете милионите" и "издържайте отбора" си ги спестете. Както се казва, всичко е цветя и рози, а "славизацията" си върви с пълна сила...".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК