ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Поредна треньорска смяна беше извършена в efbet Лига. Пирин обяви раздялата си с Христо Янев, който води „орлетата“ през пролетта и успя да спаси благоевградчани от изпадане. Вчера БЛИЦ съобщи, че бъдещето на 44-годишния наставник начело на тима въобще не е сигурно.

Начело на отбора се завръща Радослав Митревски, който води Пирин в края на сезон 2021/22, но през миналото лято подаде оставка по лични причини. След това се завърна в клуба, но като треньор в детско-юношеската школа.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

„Орлетата“ се събират за началото на лятната подготовка на 23 юни, а в следващите дни се очакват повече подробности относно програмата и контролите.

От клуба заявиха намерението си да продължат с налагането на млади таланти и да влагат сериозни усилия в развитието на школата. През новия сезон Пирин ще разполага с реалистичен бюджет, съобразен с временните възможности. Работи се по осигуряването на нови спонсори.

Управата на благоевградчани благодари на всички футболисти, играли за отбора през последния сезон, както напускащи, така и оставащи. Ръководството обеща, че поетапно ще се изплащат задълженията, натрупани от предишния собственик.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!