ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Валентин Илиев официално напусна треньорския пост на дублиращия отбор на ЦСКА 1948, съобщава официалният сайт на клуба. Решението е взето след проведени разговори между 42-годишния специалист и ръководството на „червените“.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Илиев е решил да поеме по друг път в кариерата си. През есенния дял от шампионата той изведе втория тим на ЦСКА 1948 до първото място в класирането на Втора лига. Под негово ръководството бяха записани 10 победи, пет равенства и две загуби. С актив от 35 точки дубълът на „червените“ има аванс от пет пред втория в подреждането.

Това беше втори период на Валентин Илиев в клуба. Той беше начело на отбора в периода 2016-18 г. и го изведе до професионалния футбол след спечелването на последователни титли в четвърта и трета дивизия.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Както е известно, през миналата седмица Любослав Пенев напусна треньорския пост в първия тим на ЦСКА 1948, а заедно с него си тръгнаха спортният директор Радослав Здравков и Методи Томанов. Вчера клубът официално представи новия наставник на отбора Тодор Янчев, а в понеделник и новия спортен директор Кирил Котев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК