Четирите нови попълнения на “Левски” бяха представени на официална пресконференция на стадион “Георги Аспарухов”. До Илиан Илиев на масата седнаха вратарят Михаил Иванов, защитникът Пламен Димов и двамата полузащитници Стефан Велев и Милен Василев. И четиримата си пожелаха отборът да стане шампион, а някои коментираха различни теми, свързани с техните трансфери.

Ето какво казаха новите попълнения:
Михаил Иванов: Конкуренцията само може да те кара да подобряваш качествата си. Конкуренция има и навън, на улицата. Ако отвориш един магазин и до теб отворят още един, се бориш да печелиш, така че...Моите цели бяха да изляза възможно по-бързо в чужбина. Единственият клуб в България, който може да ми помогне, е “Левски”. Заради името си, историята и успехите. Ще дам всичко за тях, за да мога да сбъдна мечтите си. Аз съм софиянец, до 14 години бях тук, така че не ми е непозната атмосферата.

Стефан Велев: Радвам се, че отново мога да работя с Илиан Илиев. За мен е чест да съм в този голям клуб. След Нова година се разбрахме с Иво Тонев, подписах договор от лятото. След това клубовете трябваше да се разберат, но Берое ме освободиха и вече съм в “Левски”.

Милен Василев: Всеки знае какво е “Левски” и че се стреми към първото място. Това е основната цел. Надявам се по-бързо да се опозная с момчетата, това е добре за отбора, а и аз ще се развивам.

Пламен Димов: Сигурен съм в своите възможности, ще се боря за място в отбора.
ПЛАМЕН СЛАВОВ, ЮРИ СЛАВЧЕВ/БЛИЦ