Група от футболисти на "Левски" премина функционални и медицински прегледи в клиниката в комплекс "Царско село". По-рано ви информирахме, че един от тях беше новото попълнение Михаил Иванов, привлечен от "Ботев" (Враца). Камерата на БЛИЦ TV присъства на събитието, като засне как футболистите бяха разсъблечени и обстойно прегледани.

"Сините" дори се изпотиха на пътеката, където трябваше доста да потичат. А както е известно, физическото им натоварване тепърва стартира. Наставникът Илиан Илиев ще изведе играчите си на първо занимание за 2013 година от 15:00 часа на "Герена".

От 14:15 часа пък ще се състои пресконференцията на Илиан Илиев, на която ще бъдат представени новите попълнения Стефан Велев, Михаил Иванов и Милен Василев.

Камерата на БЛИЦ TV ще бъде и на "Герена", след което ще ви предоставим още ексклузивни кадри.

В първата група, преминала прегледи, бяха още Орлин Старокин, Димитър Везалов, Базил Де Карвальо, Ромен Ели, близнаците Борислав и Радослав Цоневи, както и Йордан Милиев. Последният се завръща в "Левски", след като през есента игра под наем в Израел. Милиев ще стартира подготовка със "сините", а в по-късен етап ще стане ясно дали Илиан Илиев ще го задържи в състава си за пролетния полусезон.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ