ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Новият шеф на Берое Ернан Банято потвърди пред БЛИЦ публикуваната вчера ексклузивно и първо от нашата агенция информация, че новият треньор на тима ще бъде аржентинец с италиански паспорт.

„Да, вашата информация, че начело на отбора ще застане аржентински специалист с италиански паспорт, е вярна. За съжаление не мога да разкрия неговото име. Очаквайте съобщение от клуба, което може да бъде публикувано до края на деня“, съобщи Банято пред БЛИЦ.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

„Официалното представяне на сделката по придобиването на Берое ще бъде в понеделник. Тогава ще дадем повече информация за нашите планове за развитието на клуба“, допълни бившият футболен мениджър, известен у нас като агент на игралия в ЦСКА Жорди Кайседо.

В същото време Берое излезе със съобщение на официалния си сайт, че Банято ще проведе среща със старозагорската футболна общественост, която ще се проведе в петък (16 юни) от 18:00 часа във ВИП ложите на клубния стадион. На нея ще бъдат обсъдени всички актуални въпроси с организацията, ситуацията и бъдещето на клуба. Срещата ще бъде закрита за представители на медиите, в качеството им на такива.
Веселин РУСИНОВ, БЛИЦ СПОРТ

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!