Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Новият шеф на съдиите Никола Джугански уреди сина си Петър в професионалния футбол, разбра БЛИЦ. През новото първенство Джугански-младши ще надува свирката в "Б" група, след като беше включен в ранглистата на ръководещите рефери.

До момента младокът се е изявявал при аматьори, деца и юноши, но вече ще може да го прави във втория ни футболен ешелон, като с нетърпение очаква първия си наряд.

Джугански-младши не получи назначение за предстоящия 1-и кръг в "Б" група, но пък ще надува свирката на Черноморец (Бургас) - Видима-Раковски (Севлиево). Двубоят е от стартиращото в събота първенство на Елитната юношеска група до 19 години.

Източниците ни споделиха, че наследникът на новия съдийски шеф се е представил отлично при покриването на нормативите, а също така с лекота си взема и изпитите в УНСС. Това обаче даде повод на "доброжелателите" на Джугански да започнат да мрънкат: "Гледай го тоя. Още не е седнал на шефския стол и веднага набута сина си!".

Бившият международен асистент-съдия има и по-малка дъщеря - Дияна, която се занимава със ски и по цяла зима обикаля курортите и участва в състезания.

Както е известно, Никола Джугански замени наскоро Костадин Костадинов начело на Съдийската комисия.