Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Съдията Георги Кабаков, който удари рамо на Лудогорец при гостуването на Черно море, е аут от нарядите. Името на пловдивчанина не фигурира в мачовете от 2-ия кръг на "А" група, която ясно показва, че Съдийската комисия е взела решение да го накаже. В срещата на "Тича" Кабаков изгони пресилено Ермес Паломино при резултат 0:0, а гостите от Разград стигнаха до успеха с 3:0. "Моряците" също така претендираха, че при втория гол на Лудогорец техен играч е лежал на терена, след като е бил фаулиран.

"Имаме претенции и за червен картон на Станислав Генчев. Удари без топка наш футболист, а Кабаков си затвори очите", оплака се след мача треньорът на Черно море Стефан Генов.

"Моряците" също така пуснаха жалба срещу рефера, която очевидно е уважена от новия председател на Съдийската комисия Никола Джугански и Кабаков остава без наряд за новия кръг.

Очакваният с голям интерес двубой между "Левски" и "Ботев" (Пловдив) е поверен на опитния Христо Ристосков. Двубоят е в неделя от 20:00 часа на "Герена".

За последно Ристосков е ръководил мач между "сините" и "канарчетата" на 20 април 2008 година, когато "Левски" побеждава с 3:0 в Пловдив.

Другият интригуващ мач от 2-ия кръг - Черноморец - ЦСКА, е поверен на Радан Мирянов от Варна. Срещата на "Лазур" е по същото време - от 20:00 часа в неделя.

"А" група - 2 кръг, Съдийски назначения

18 август (събота), 18:00 часа
Етър - Черно море
Калин Людмилов, Николай Кънчев, Павлин Михайлов

Славия - Монтана
Георги Димитров, Венцислав Гаврилов, Георги Караколев

Миньор - Локомотив (София)
Таско Тасков, Иво Колев, Георги Тодоров

"Ботев" (Враца) - Пирин (Гоце Делчев)
Стефан Спасов, Николай Георгиев, Мартин Ангелов

19 август (неделя), 18:00 часа
Локомотив (Пловдив) - Литекс
Иван Кирилов, Милен Станев, Димитър Димитров

19 август (неделя), 20:00 часа
Черноморец - ЦСКА
Радан Мирянов, Пламен Хаджийски, Александър Атанасов

Лудогорец - Берое

Георги Йорданов, Николай Петров, Георги Славов

"Левски" - "Ботев" (Пловдив)
Христо Ристосков, Крум Стоилов, Цветан Трифонов