Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Италианецът Родолфо Ваноли вече е в България. Гласеният за нов спортен директор на ЦСКА беше посрещнат от шефа Венци Живков. С Ваноли у нас пристигна и кондиционният треньор Симоне Фурнари. Двамата днес ще подпишат договори с клуба и ще заминат за лагера на ЦСКА в турския град Караджасу. Още преди няколко дни БЛИЦ написа, че “Титан” крои шапка на Стойчо Младенов с привикването на анонимните италианци. Най-голямото стъпало на Ваноли като треньор е втора дивизия в Швейцария, бил е начело на Лугано, а за последно е работил в пета дивизия! на Италия в Порденоне.

“Вероятно ще подпиша договор с ЦСКА за една година. Това ще направи и Симоне Фурнари, който ще бъде новият кондиционен треньор. Аз ще бъда спортен директор на ЦСКА. Поне такава ми е договорката с ръководството. Целта е да помагам на клуба да върви напред и да се развива", заяви Ваноли. "Нямам намерения да предлагам италиански футболисти за нови попълнения на отбора. Моята работа засега ще бъде насочена в съвсем друга посока. Първо трябва да говорим с президента, после ще решим по-конкретно какво трябва да се прави и ще го обявим", допълни бъдещият шеф.

Треньорът Симоне Фурнари е дългогодишен треньор по физическа подготовка на волейболния отбор на Дженоа. Той ще смени в екипа на Стойчо доведения от Георги Павлов Милен Цветанов. "Поканен съм от ЦСКА, за да помогна на отбора в кондиционно отношение. С нетърпение очаквам да започна работа", коментира Симоне Фурнари.

Това еРодолфо Ваноли
Роден 11 януари 1963 г.

Кариера като треньор:
2001-2004 - Мендризио (трета дивизия на Швейцария)
2004-2005 - Лугано (втора дивизия на Швейцария)
2005-2006 - Белинзона (втора дивизия на Швейцария)
2007-2009 - Удинезе (юноши)
2011-2012 - Порденоне (Серия "D" - пета дивизия на Италия)

1.jpg