Новият силен човек в ЦСКА Юлиян Инджов връхлетя с гръм и трясък в управлението. На първата си пресконференция, свързана с "червените", Инджов започна кратко и ясно.

"Предстои преструктуриране на акционерния капитал на ЦСКА. Искаме да заявим основната цел на клуба - първото място в шампионата, за което заявяваме, че ако спортно-техническият състав и ние акционерите не изпълним голямата задача , ние ще си подадем оставките и ще очакваме същото от спортно-техническия колектив. Надяваме се още в събота на мача с Берое феновете да кажат какво искат от ЦСКА, дали искат шампионската титла или един посредствен отбор. Благодаря."

"На цялата аудитория трябва да стане ясно, че Александър Томов е мажоритарен собственик на клуба. Текат разговори, когато станат факт и има промяна, ще ви уведомим. По отношение на треньорите, аз от свое име бих заявил, че няма да има промени в треньорския състав. Напротив, ще очакваме от тях да си изпълнят програмата. Както акционерите се очаква да помогнат на клуба да изкара финансово първенството без проблеми с лиценза, със заплатите, така и ние от тях ще очакваме да си изпълнят задачите", отсече Инджов.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015