Семейство Инджови ще станат силните хора в ЦСКА от 31 март 2015 година, научи БЛИЦ. До тази дата ще се осъществи преразпределение на акциите в „червения” клуб. Както е известно, в момента с най-много акции е Александър Томов. С по-малък дял са семейство Манджукови – Петър и Ивайло, както и другите баща и син – Юлиян и Иво Инджови.
 
От няколко дни обаче вървят усилени преговори, които ще бъдат финализирани в края на месеца. Достоверни източници разкриха, че съвсем скоро Инджови ще придобият около 45% от ЦСКА, което ще ги направи основни акционери в клуба от Борисовата градина. Юлиян Инджов е един от водещите строителни предприемачи в България в последните години. Той бе един от първите, които подадоха ръка на ЦСКА през миналата година, купувайки солиден пакет акции.
 
При предстоящото преразпределение на „червената баница” втори по акции ще бъде Ивайло Манджуков  с приблизително 35%, а Александър Томов ще остане на третата позиция с дял около 20%.
 
Манджуков-старши вече обяви официално, че се оттегля от мястото в Надзорния съвет на ЦСКА. Най-вероятно той ще прехвърли акциите си на сина си Ивайло.
 
Очаква се тези дни двете семейства – Манджукови и Инджови, да дадат пресконференция в една от залите на Националния стадион, на която ще разкрият повече подробности.