Голяма част от играчите на ЦСКА-София, които в момента са на лагер в Австрия с треньора Христо Янев, ще напуснат отбора и ще заиграят в автентичния ЦСКА, информира „Канал 3“, позовавайки се на сигурни източници. Освен това повече от половината футболисти на „армейците“, освободени след триумфа в турнира за Купата на България ще бъде част от оригиналния „червен“ клуб“, който се очаква да бъде оздравен от бизнесмена Васил Божков.

Утре ПФК ЦСКА АД започва подготовката си. Очаква се това да стане на стадион „Българска армия“ след 18:00 часа. Съвсем скоро се очаква и решението къде ще се състезава отборът през следващия сезон, ако оздравителния план на Васил Божков бъде приет от съда. Най-вероятно треньор на тима ще бъде Тодор Янчев. Шеф в автентичния ЦСКА пък ще е Димитър Димитров – Каубоя.

Футболистите, които се завръщат на „Армията“ са Николай Цветков, Ангел Грънчов, Стоян Колев, Момчил Цветанов, Николай Дичев, Костадин Хазуров и Кирил Динчев. Капитанът Борис Галчев, който е на лагер в Австрия също ще напусне новия ЦСКА и ще се присъедини към оригиналния клуб. Към него ще се присъединят и съотборниците му Анатоли Господинов, Самир Аясс, Станислав Маламов, Преслав Йорданов, Петър Витанов и Йордан Йорданов. Единствено Божидар Чорбаджийски е избрал да остане в ЦСКА-София.