ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Пореден обрат настъпи около възможността националните отбори на България и Унгария да играят европейската си квалификация на 16 ноември на стадион "Христо Ботев" в Пловдив.

 Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

След като преди дни строителят на стадиона Илиян Филипов го обяви за опасен, късно снощи изпрати писмо, че това вече не е така и прехвърли топката за крайното решение в полето на Общината и кмета на Пловдив Костадин Димитров.

По-рано днес той обяви пред "Пловдив 24", че в понеделник ще издаде разпореждане мачът да се играе.

Часове по-късно обаче градоначалникът каза пред bTV, че в началото на седмицата казусът тепърва ще се разглежда.

"В понеделник ще разгледаме второто писмо на Илиян Филипов. Ако всичко, което пише в него е истина, то ние ще имаме възможност да издадем разрешение за провеждането на мача България - Унгария", каза пред bTV Димитров.

В същото време строителят на "Колежа" Илиян Филипов отрече да е пращал писмо до БФС (което се появи днес).

"Не съм пускал второ писмо, нямам никакви взаимоотношение с БФС. Контактувам само с Общината. Идва вчера Георги Иванов-Гонзо в Пловдив. Ходихме на стадиона с полиция, с фирмата, която ще охранява.

Никой не ми е казал какво се изисква от мен, за да мога аз да кажа - мога или не мога да го направя. Общината е моят възложител по проекта. Трябва да се направи една комисия да огледа всичко. Всеки ден нещата се менят", заяви за bTV Филипов.