Втородивизионният Локомотив (Горна Оряховица) взе лесна победа при гостуването си на Розова долина в Казанлък, надделявайки с 4:1. Предпоследната контрола за „черно-белите” се игра на стадион „Севтополис”, където и двата тима бяха затруднени от твърдия терен и горещото време. Домакините, които играят в Югоизточна „В” група не издържаха физически и през второто полувреме не бяха сериозен съперник за гостите от Горна Оряховица.

Антоний Балъков откри головата сметка за своя отбор с попадение в края на първото полувреме. През втората част два гола вкара дошлият от „Ботев” (Пловдив) Емил Камберов. Четвъртото попадение за гостите беше дело на влезлия през второто полувреме Николай Иванов. Домакините все пак се добраха до едно почетно попадение.

"В такива срещи с по-слаби противници си проличава кой е истински футболист. Срещу силните всички се мобилизират. За мен беше важно да видя могат ли футболистите ми да се съберат и да дадат всичко от себе си. Мисля, че те подходиха сериозно, въпреки че можеше и повече. Повечето са в добра физическа форма, сега вече са важни и футболните качества", коментира пред Regnews след мача в Казанлък треньорът Сашо Ангелов, който отново може да разчита на нападателя Тихомир Кънев. Опитният футболист се завърна в Горна Оряховица, след като напусна Етър.

Локомотив (Горна Оряховица) започна в състав: П. Колев, Мицаков, Харизанов, М. Иванов, Фиданин, Михайлов, Желев, Балъков, Камберов, Кънев и Трифонов.