Завидно самочувствие показа преди мача с ЦСКА за Купата на България защитникът на “Левски” Нуно Пинто. В интервю за "Тема Спорт" той прогнозира повторение на резултата от първата за сезона среща между двата тима в първенството, но с обратен знак.

"Тогава загубихме заради 6-7 минути пазконцентрация. Сега е различно. Няма да си позволим отпускане и за секунда. Надявам се срещу ЦСКА да започнем нова победна серия. Повторим ли играта от мачовете с “Ботев” (Пд) и Локомотив (Пд) - победата е наша. Целта на “Левски” през сезона е спечелване на дубъл. Аз нямам трофей откакто съм в отбора, но за сметка на това смених осем треньори", казва Пенто, който застава зад думите си, че Наско Сираков е вредял на “Левски” по време на престоя си като шеф.

"Какво направи Наско докато беше на работа в клуба? Изгони четирима играчи, един от които беше само от месец и не доведе никого. Само говореше кой колко слабо е играл и нямал място в “Левски”. Лошото е, че ги приказваше тези неща пред медиите, а не дойде нито веднъж в съблекалнята да ги каже право в очите на футболистите", казва още Пинто.