Черно море и Локомотив (София) не са подали жалби в БФС, обявиха от футболния съюз. Ръководствата на двата клуба обявиха, че ще предприемат действия срещу реферите Ивайло Стоянов и Станислав Тодоров, но такива не са постъпили в офиса на централата.
Ръководството на Черно море призна след края на срещата с “Левски” (1:1), че ще пусне оплакване от Ивайло Стоянов. "Моряците" бяха бесни от решенията на рефера от Петрич, а най-големите им претенции са за засадата на Рене Михелич и Базил Де Карвальо при изравнителното попадение за "сините".

Станислав Тодоров пък бе главен рефер на Локомотив (София) – Лудогорец (0:1). Той изгони Кристиян Добрев още 24-ата минута на срещата, а Емил Велев бе бесен след мача.

Ето съобщението на сайта на БФС:


На 01.04.2013 г. се проведе заседание на СК при БФС. До приключването му не постъпиха заявените жалби от ПФК Черно море и ПФК Локомотив (София). При подаване до края на предвидения от "Наредба за първенствата и турнирите по футбол в системата на БФС за сезон 2012/2013 г.” срок, ще бъдат разгледани на следващото заседание на СК при БФС на 04.03.2013 г.