Българският защитник Валентин Илиев беше нагло обран в турския курорт Анталия. Предимно електроника е свита от стаята на бранителя и съотборника му в Стяуа Новак Мартинович, заради което от румънския град са решили да преместят тима в друг много по-елитен хотел.

Хора от щаба на Стяуа веднага се обадили в полицията, но турските ченгета още не са спипали извършителите, съобщава българският сайт за румънски футбол. Кражбата станала, докато Вальо Илиев и съотборниците му гледали по телевизията Барселона - Реал (Мадрид) (2:2). Всички играчи и треньори на Стяуа се намирали в обща зала на хотела. В този момент обаче апашите нахлули в стаята на българина и откраднали два лаптопа, два мобилни телефона и един IPod.

Ченгетата се опитали да прехвърлят вината върху Вальо Илиев и Мартинович, като намекнали, че не е трябвало да си оставят нещата без надзор в стаята. Това не е първи случай, когато играчи на Стяуа са ограбвани по време на лагер. През лятото на миналата година Татарушану остана без парите си при подготовка в Австрия.