Обръщение на президента на Славия Венци Стефанов към запалянковците:

Обръщам се към феновете на Славия, за които знам, че са страшно много. Много повече от тези, които идват на стадиона в последните години.

Подкрепяйте отбора по славистки, давайте сили и увереност на футболистите, бъдете зад тях и в радостни, и в тежки моменти, както винаги е било досега. Дайде възможност на треньорите и на футолистите да работят спокойно, за да изпълнят своята мисия.

А тя наистина е много важна – навлязохме в много специален сезон за Славия, в който любимият ни клуб ще отбележи абсолютно доказаната си стогодишнина. В сложните времена, в които живеем, ръководството на клуба прави всичко възможно в отбора да играят класни футболисти, както и по-млади играчи с голям потенциал. В състава вече има много голяма конкуренция за всеки пост.

Вярвам, че само всички заедно и обединени – публика, клубно ръководство, спортно-технически щаб и играчи, може да постигнем това, което славистите искат – хубави игри, победи и участие в евротурнирите наесен.

Затова още веднъж призовавам феновете – подкрепяйте любимците си така, както са го правили славистите от трибуните вече почти сто години. Всеотдайно, мощно и културно. Защото са слависти!