Георги Иванов става за всичко друго, но не и за треньор. ЦСКА има нужда от всеки друг на поста главен мениджър и треньор, но не и от Драголюб Симонович. А Уейн Рууни е страхотен нападател, ама не го бива за халф.
 
Видяхте ли снощи как Рунката се мъчеше като грешен дявол с екипа на “червените дяволи” срещу румънския Оцелул. Покрай неговата несръчност да изпълнява новата си роля закуцука цялата игра на Манчестър Юнайтед. Добре, че насреща им не беше еврогранд, а балкански тим. Тази грешка на Сър Алекс е поправима и временна. Човекът просто експериментира. Вижте обаче у нас какво се случва. Жабите не си знаят гьола, всичко е обърнато с краката нагоре.
 
После да не се чудим защо футболът ни не върви. Е, да, в “Левски” най-после прогледнаха и разбраха, че треньорските качества липсват у Гонзо. За тази работа се иска акъл. За нещастие на “сините” фенове експериментът с треньора Георги Иванов продължи доста време, но за техен късмет краят най-сетне дойде!
 
В ЦСКА пък нямат намерение да проглеждат. Там я карат брутално нагло, без да им пука, че за първи път в цялата история на клуба спортно-техническата власт е бутната в ръцете на човек, който няма никакъв лиценз за треньор. И който се е провалял абсолютно навсякъде, където е бил. Добре че е Пената. Може да е простичък човек, да бърка имената на хората, но го видяхме, че не е забравил що е да си наставник, що е да си Стратег.
МИХАИЛ ДОКОВ/БЛИЦ